Loucations bemiddeld in locaties die tijdelijk gebruikt worden voor commercial-, film-, televisie- of fotografie opnamen. We beheren momenteel al honderden locaties en dit aantal groeit nog iedere dag.

De locaties zijn zeer gevarieerd. Je kunt bij ons terecht voor keukens, badkamers, kookeilanden, tuinen en veel meer, kortom complete interieurs en exterieurs van ieder type locatie. 

Indien je een zeer specifieke locatie zoekt die je niet meteen in ons bestand vindt of zou verwachten dan kunnen we deze locatie voor je gaan zoeken/scouten. Op basis van duidelijke en vooraf gemaakte afspraken vinden we altijd de locatie die aan de verwachtingen voldoet.

Ook verzorgen we het management op locatie. Onze opdrachtgevers maar ook veel locatiehouders zijn daar zo tevreden over dat ze het liefst Loucations het locatiemanagement willen laten verzorgen.

Ook onze locatiehouders zijn bij ons goed af. We geven duidelijke informatie hoe een specifieke opname gaat verlopen en daarom begeleiden we de opname van A tot Z voor je. Indien er onduidelijkheden zijn of andere zaken spelen zorgen we er voor dat deze naar ieders tevredenheid worden opgelost. We vinden het belangrijk dat iedereen, dus onze klant én de locatiehouder, na de opname tevreden is en uitkijkt naar een volgende opdracht.